Balansera kontorsjobbet med livet i skärgården

Utö är en av de kändaste och största öarna i Stockholms skärgård som definitivt är värd att bo på, antingen året runt eller periodvis. Utö är historisk med anor från 500-talet och med många byar sedan lång tid tillbaka. Den bästa delen med att vara på Utö eller en annan ö i skärgården är det fantastiska landskapet med vackra stränder. När det gäller Utö kan du göra massor av spännande aktiviteter, allt från att ha picknick på storslagna klippor till att dyka bland unika vrak.

Ett problem är däremot hur du ska kombinera livet i skärgården med arbetslivet inne i storstaden Stockholm.

Några praktiska tips för att hitta balansen är:

  • Prioritera din hälsa först av allt.
  • Skaffa en affärscoach.
  • Sträva inte efter det perfekta schemat, utan fokusera mer på att uppnå balans över tid.
  • Säg inte alltid ja – möt affärspartners och kunder halvvägs.

Ännu ett praktiskt tips är att hitta ett ledigt kontor som matchar dina behov. Läs vidare!

Hur du skapar en harmonisk balans mellan storstaden och skärgården

Det kan vara utmanande att hitta en balans mellan kontorsjobbet i Stockholm och livet i skärgården. Ofta händer det att arbetet och önskan att lyckas professionellt får företräde framför allt annat i livet, inklusive på bekostnad av ditt eget välbefinnande.

Dock är det viktigt för din karriär och välbefinnande att du lyckas skapa en harmonisk balans. Genom att hitta en balans kommer du att förbättra ditt fysiska, emotionella och mentala välbefinnande som är så avgörande för din karriär. Ett smart sätt att uppnå balans är att hyra lediga kontor i Stockholm via en förmedlingstjänst. Hos Workaround kan du söka bland tusentals lediga kontor i populära områden som Södermalm, Vasastan, Kungsholmen med flera. Du kan antingen söka lediga lokaler själv via Workarounds digitala marknadsplats – eller ta hjälp av deras kontorsexperter för att få ett skräddarsytt förslag utifrån dina behov och önskemål. Förslagsvis kan du överväga ett kontor nära Utö eller en plats med goda förbindelser till ön.

Eftersom Workaround har drivits av entreprenörer som förstår branschen sedan starten kan du känna dig trygg med att hitta något som matchar dina behov.