Hyra bostad på Utö

På Utö i Stockholms vackra skärgård, finns flera bostadsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra såväl stugor som lägenheter för både längre och kortare tid. Man kan själv bestämma om man vill bo nära vattnet, eller lite längre bort. Man kan också välja att bo med hel- eller halvpension. Dessa val gör man helt efter hur mycket man tänkt sig att betala för sin vistelse på Utö. På Utö finns stugor som är helt unika, med helt fantastiska lägen. De har flera olika bäddar, och vissa stugor har till och med toalett, dusch och kokvrå! Allt efter hur mycket du önskar ha nära till hands.

Dyrt att bo på Utö

Det är fint att bo på Utö, och omgivningen är mycket vacker. På Utö har Skärgårdsstiftelsen flera byggnader och de har till uppgift att bevara skärgårdens miljö. Nu har de dock beslutat att höja arrendeavgiften för alla arrendatorer, och även för de familjer som i flera år hyrt hus på Utö. Detta kan leda till att familjer inte längre har råd att hyra sina hus, och de vräks. Husen riskerar sedan att hyras ut veckovis till turister som inte alls syftar till att bevara skärgården som den ser ut idag. Dessa chockhöjda hyror oroar många, och många boende menar att husen redan är dåligt underhållna och att det finns hus som länge står tomma trots att det finns människor som vill hyra dem. De dåligt underhållna husen medverkar till att många inte vill betala mer i hyra än vad de redan gör.

Om du behöver förvaringsutrymme

Om man bor i ett hus, lägenhet eller stuga, och plötsligt behöver flytta till mindre inser man plötsligt hur mycket saker man har. Det blir svårt att hitta plats till allt. Då kan det vara bra att hyra ett extra förvaringsutrymme eller förråd till de saker som inte används så ofta. Hos Prinsenslager.se erbjuds både magasinering och uthyrning av förråd till bra priser. Förråden finns i flera storlekar och är mycket väl bevakade så att inga obehöriga kan ta sig in till dina saker. Övervakningskamera och loggar för alla som går in i förrådshotellet finns och sparas. Det går även snabbt och lätt att byta till en större förrådsstorlek vid behov. Det går snabbt att hyra ett förråd. Du bokar det genom kontakt via telefon eller mail och får sedan ett avtal att skriva på. Du bestämmer sedan själv när du vill flytta in dina saker.